вівторок, 8 червня 2021 р.

Тиждень безпечного Інтернету (у рамках МАН), 10.02.2021

 

Тиждень безпечного Інтернету (у рамках МАН), 10.02.2021

 


«Разом для найкращого Інтернету» – саме цей девіз сьогодні, у День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), об’єднав людей всього світу заради створення безпечного Інтернет-простору для усіх користувачів.

Слухачі секцій МАН «Інформатика» та «Математика» Заліщицької державної гімназії, разом із своїми керівниками Грушко Н.А. та Колодницькою О.Ю., опрацювали інформаційні буклети «Ми з Інтернетом друзі» та пригадали правила безпечного користування мережею Інтернет.

Для учнів була проведена інтерактивна вікторина «Подорож до країни Інтернет-небезпек». Семикласники занурились у лабіринти морського бою «Ми за безпечний Інтернет», у якому з легкістю долали перешкоди, підготовлені для них їх педагогами. Також  виконали тест «Безпека поведінки в цифровому світі».

Під час заходу учасники розглянули ключові принципи мережевого етикету й безпечної поведінки, отримали рекомендації щодо обережності й відповідальності під час роботи в Інтернеті.

Виховний захід був цікавим та пізнавальним, адже Інтернет став невід’ємною частиною нашого життя і тому безпека у цьому середовищі потребує нашої постійної уваги.

Немає коментарів:

Дописати коментар

STEM - проєкт "Великоднє диво на координатній площині"

  Учні 2-А класу підготували міні-проєкти " Великодня атрибутика на координатній площині"